Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 168 m2 Loděnická, Bubovice

Prodej rodinného domu 168 m2 Loděnická, Bubovice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Prodej rodinného domu 4+1 o rozloze 168 m²a pozemkem 800 m²
V zastoupení majitele domu exkluzivně nabízíme tento prostorný rodinný dům 4+1 s možností jednoduchého rozšíření na 5+1 na pozemku o rozloze 800 m² v klidné lokalitě chráněné krajinné oblasti Český kras. Pouhých 15 minut jízdy z Prahy. Tento velkorysý dvoupodlažní dům byl postaven na pozemku, který se nachází v unikátní lokalitě v bezprostřední blízkosti Karlštejnské rezervace. Pokud máte rádi výlety do krásné přírody, tak si to zde nesmírně užijete.
Celková užitná plocha domu je 186m² (bez bazénu a přístřešku na dřevo). Přízemí se skládá z prostorného obývacího pokoje, jídelny, samostatné kuchyně s kuchyňskou linkou, zastřešené terasy, vstupní haly, toalety s umyvadlem, dřevěného točitého schodiště od uměleckého truhláře a technické místnosti. Dále je zde prostorná garáž. V patře je schodišťový prostor s chodbou, odkud se vstupuje do tří ložnic a koupelny se sprchovým koutem, vanou, toaletou a umyvadlem. K jedné z ložnic patří i velmi praktická šatna.
Na podlahách v obytných prostorách v přízemí je masivní brousitelná buková plovoucí podlaha, dlažba a v kuchyni lino. Podlaha v garáži je vyspádovaná ven a omyvatelná. Zastřešená terasa (případně po zaizolovaní i zimní zahrada) je koncipovaná jako dřevěná konstrukce s tvrzenými skly, mosaikovou dlažbou a dvěma východy.
V čem spatřuji nesmírnou výhodu tohoto domu jsou dva samostatné zdroje tepla: plynový kondenzační kotel Geminox i pískovcový krb s teplovodním výměníkem (oboje variabilně napojeno na teplovodní rozvod po celém domě– příprava na energetickou krizi, možnost levného teplovodního vytápění dřevem).
Na zahradě se můžete za letních dní osvěžit v bazénu 7x3 s technickým vybavením, s pískovou filtrací a solární plachtou. Je možný zastřešit. Zahrada je velmi vkusně osázena. Naleznete zde nejenom okrasné stromy, ale i ovocné. Květiny jsou zde vybrané tak, aby zahrada byla krásně barevná během celého vegetačního období. Můžete zde tedy po náročném dni pěkně zrelaxovat. Dům je připojen na kanalizaci a městský vodovod. Na pozemku je umístěna podzemní nádrž na dešťovou vodu o objemu 4 m3 s možností zavlažování pozemku.
V obci je obchod – otevřený každý den, dětské hřiště, nové multifunkční sportovní hřiště a dvě restaurace, stanice autobusu MHD č. 311 je vzdálena cca 80 metrů od pozemku, vlakové nádraží je v Loděnici (3 km).
Tento výjimečný rodinný dům se nachází na krásném pozemku ve velmi atraktivní a žádané lokalitě, nedaleko od tří golfových hřišť Albatros (5 minut jízdy), Beroun a Karlštejn a přitom v rychlé dostupnosti Prahy (15 minut). Bydlení je ideální pro rodinu i pro nadšené turisty, cyklisty, sportovce i milovníky koní.
Pořízení domu lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením vám rádi pomůžeme. V případě zájmu neváhejte a domluvte si osobní prohlídku.
Aktuálně není k dispozici PENB, proto G.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky