Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 165 m2 Černíkovice

Prodej rodinného domu 165 m2 Černíkovice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Toužíte po novém, technologiemi nabitém domě, ale klidně oželíte shánění pozemku, vyřizování povolení, výběr stavební firmy atd.? Prostě chcete přijít, nastěhovat se a začít si okamžitě užívat pohodlí prostorného domu i zahrady?
V klidné části obce Černíkovice, 8 km od Rychnova nad Kněžnou, stojí rodinný dům, který se už nemůže dočkat svých nových majitelů. A má jim opravdu hodně co nabídnout. Zaměřme se nejprve na technické parametry budovy. Jedná se o dřevostavbu v pasivním standardu. Velice nízké náklady na energie jsou zajištěny rekuperačním vytápěním s napojením na zemní registr, vlastním zdrojem vody, solárními kolektory, okny s izolačním trojsklem a venkovními žaluziemi na dálkové ovládání. V obývacím pokoji je také příprava na krbová kamna s externím přívodem vzduchu. Noví obyvatelé jistě ocení centrální vysavač na suché i mokré vysávání, který je vyveden i ven, směrem k parkovacímu stání pro 2 auta a také do půdní vestavby. Ta nabízí velkorysých 100 m² pro dokončení další bytové jednotky se samostatným vchodem. Vašemu klidnému spaní prospěje zabezpečovací systém.
I když se objekt nachází v zástavbě dalších rodinných domů, má výhodu v tom, že ulice na které stojí, je slepá. Není zde žádný zbytečný provoz, což přivítá především rodina s menšími dětmi. A pokud byste si ten klid rádi vychutnali třeba s kávou na terase s výhledem nejen do vlastní zahrady, ale také do zeleně zahrady protilehlé, pak jistě oceníte, že dům v ní je umístěn až na vzdálenějším konci a pozemky jsou navíc odděleny uličkou. Obě strany mají tedy dostatek soukromí.
Černíkovice mají necelých 800 obyvatel, i tak je tu ale poměrně čilý kulturní život. Funguje zde mateřská a základní škola, obchod i pošta. Neváhejte si zavolat o prohlídku a přijďte si vyzkoušet, zda by toto mohlo být místo pro začátek Vašeho šťastného příběhu.
Jsme připraveni být Vám nápomocni při financování. Na prohlídkách se tedy na Vás těší finanční poradkyně, Blanka Kultová a realitní makléřka, Jana Horská .

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky