Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 161 m2, Svojšice Nová Ves III

Prodej rodinného domu 161 m2, Svojšice Nová Ves III

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Romantické bydlení uprostřed přírody, 7km do města Kouřim nebo 17 km a s dobrou dostupností do města Kolín, v malebné obci Nová Ves III, Svojšice , v sousedství s rybníkem s příznačným názvem Utopenec a hlavně neskutečný klid a pohoda- to vše v sobě skrývá úžasný rodinný dům, postavený ve 20. století a zdařile rekonstruovaný v posledních několika letech, dispozičně 5+1 o užitné ploše 161m2 s prostornou garáží , dílnou, vlastní saunou a ateliérem, s přilehlou travnatou, udržovanou zahradou 515m2 s altánem, na oploceném pozemku o celkové rozloze 983m2. Dům je vhodný jak k trvalému bydlení nebo také jako rodinné venkovské víkendové sídlo ke skvělému odpočinku.
Uvnitř domu najdete v přízemí útulný pokoj, kuchyň s jídelnou, velkou ložnici, vstupní chodbu, koupelnu a wc. Další prostory se nachází po stylovém dřevěném schodišti v patře - obývací pokoj s krbem a další pokoj pro děti nebo pro hosty se dvěmi postelemi .
Dům je vytápěn elektřinou v kombinaci s kotlem na tuhá paliva. Pitná voda k dispozici z vlastní studny. Další úložné či kutilské prostory nabídne velká garáž, prostorná stodola a přilehlá dílna.
Pro zpříjemnění a k relaxu vlastní sauna s koupelnou, samostatný ateliér a pohodová terasa s posezením.
Parkování možné ve dvoře domu.
Nádherné místo, které je vhodné k Vaší investici.
Neváhejte se přijet na stylový dům podívat, s financováním Vám rád a profesionálně pomohu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky