Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 160 m2 Palackého, Břeclav Charvátská Nová Ves

Prodej rodinného domu 160 m2 Palackého, Břeclav Charvátská Nová Ves

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Prodej rodinného domu v Břeclavi. Klidná lokalita ul. Palackého, Charvátská Nová Ves. Cihlový dům dispozičně 4+1 se zahradou, rekonstrukce v roce 2012. Podsklepený, v přízemí dva neprůchozí pokoje, kuchyň s jídelnou, koupelna (vana, WC), WC, chodba, veranda. Patro - dva podkrovní dětské pokoje, balkón, půda (lze využít na vybudování další místnosti). Zahrada cca 260 m2, celkem pozemek 475 m2. Parkování na vydlážděné ploše vedle domu, až 4 auta. Technické informace: plynový kombinovaný kotel kondenz. se zásobníkem - teplo i teplá voda, voda - vodovod (na zahradě je možnost navrtat studnu), elektřina dovedena i na zahradu do zahradního domku, kanalizace.
Vzhledem k dispozici domu, umístění a atraktivitě domácího cestovního ruchu, LVA může kupující využít také jako komerční ubytování, malý penzion.
TIP na rodinné bydlení v klidné a vyhledávané lokalitě s občanskou vybaveností nebo komerční ubytování.
Fincentrum nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že doporučíme nejlepší financování vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky