Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 160 m2 JUDr. Krpaty, Pardubice

Prodej rodinného domu 160 m2 JUDr. Krpaty, Pardubice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Předvánoční zcela jedinečná nabídka prodeje zasněženého RD se zahradou 565 m2 v centru Pardubic (Bílé předměstí, ul. JUDr. Krpaty)
Jedná se o polovinu dvojdomu s vlastním číslem popisným. Dům je zděný z plných cihel, má dvě nadzemní podlaží a je částečně podsklepen. V obytném podkroví jsou dvě ložnice a prostorná půda umožňující rozšíření. Dům prošel částečnou modernizací pl.okna, střecha. Dům má napojení na veřejné rozvody vody, kanalizace, plynu a el.energie. Na zahradě je garáž s dílnou, která je také částečně podsklepena.

Dům je připraven pro nové majitele, kteří hledají objekt jemuž celkovou rekonstrukcí vtisknout svoji představu o moderním bydlení, a který společně se zahradou orientovanou k jihu poskytne svým novým majitelům dostatek prostoru a klidu pro veškeré možné jejich aktivity.

Neseďte mezi svátky doma a přijďte se na dům podívat v pondělí 27.12.2021.
Přesný termín prohlídky si domluvte s makléřem.

V případě většího počtu zájemců o nemovitost nerozhoduje pořadí zájemců, ale kvalita podané nabídky majiteli, nebo může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky