Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 160 m2, Svratka

Prodej rodinného domu 160 m2, Svratka

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme exkluzivně k prodeji novostavbu rodinného domu o dispozici 6+kk ve městě Svratka, okres Žďár nad Sázavou. Je situována na severním okraji souvislé městské zástavby, na pozemku o výměře 1059 m2. Stavba je řešena jako dvoupodlažní, nepodsklepená, konstrukčně je provedena jako zděná s polovalbovou střechou, směrem do zahrady jsou krokve plynule protaženy nad plánovanou terasu (přístupnou francouzskými dveřmi z obývacího prostoru). Vnitřní prostorová dispozice I. podlaží (o podlahové ploše 79,35 m2): zádveří (4,53 m2), chodba (7,87 m2), WC (1,58 m2), koupelna (2,87 m2), technická místnost (5,52 m2), spíž (3,83 m2), obývací pokoj + kuchyňský kout (33,65 m2), dva neprůchozí pokoje (10,36 m2 a 9,14 m2). Dispozice II. podlaží (o podlahové ploše 81,32 m2): galerie (16,33 m2), koupelna + WC (12,37 m2) a tři neprůchozí pokoje (26,03 m2, 15,31 m2, 11,28 m2). Napojení na inženýrské sítě: vodovodní řád, kanalizace, elektro rozvody 230/400, plyn (na hranici pozemku). V celém objektu je instalováno komfortní, energeticky úsporné a ekonomicky efektivní teplovodní podlahové vytápění. Zdrojem tepla je elektro kotel (možnost instalace tepelného čerpadla). Jako sekundární zdroj vytápění je plánován krb s integrovanou teplovodní vložkou nebo krbová kamna s výměníkem.
Stavba je provedena z kvalitních materiálů: základy – ztracené bednění, zdící systém PORFIX, zateplovací systém CEMIX, plastová okna a vstupní dveře VEKA Alphaline 90 MD s trojsklem, betonová střešní taška, masivní vázaná střešní konstrukce z plných trámů, tepelná izolace minerální vata ISOVER 240-280 mm, pojistná membrána Jutadach, parozábrana SUNFOL.
Svratka je vzdálena 22 km od okresního města Žďár nad Sázavou. Disponuje základní občanskou vybaveností (školka, škola, síť obchodů, lékaři, pošta a další služby). Je položena v centrální části CHKO Žďárské vrchy, tato oblast je vyhledávaným místem pro sportovně rekreační aktivity: běžkařské terény, pěší turistika, cykloturistika, koupání a vodní sporty.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky