Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 158 m2 Třemošenská, Zruč-Senec

Prodej rodinného domu 158 m2 Třemošenská, Zruč-Senec

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Dům s velkým potenciálem, který Vám právě nabízíme se nachází pouhých 7 km severovýchodně od Plzně v přírodou obklopené obci Zruč-Senec. Máte-li velkou rodinu či větší nároky na prostor a toužíte-li si vybudovat bydlení přesně podle Vašich představ, pak tento dům Vám poskytne dostatek místa pro realizaci Vašich snů. Nadchne také zájemce o dvougenerační bydlení, které začalo být opět aktuální a je trendem poslední doby. Dům může být i zajímavou investicí - k dispozici je projekt přestavby na dvojdům a to včetně platného rozhodnutí o schválení stavebního záměru.

Dům má dva vchody a v tuto chvíli nabízí v přízemí 4 místnosti, tři z toho nadstandardně velké, koupelnu, chodbu a zádveří. V podkroví, do kterého vede betonové schodiště, jsou krásné prostory vhodné pro vybudování dalších obytných místností, zcela bez problémů sem umístíte 4 pokoje. Dům je také částečně podsklepen. Zastavěná plocha domu je 158 m² a celková plocha pozemku 662 m². Objekt je napojen na plynovod a obecní kanalizaci, voda je z vlastní studny, je zde ale možnost napojení i na obecní vodovod, k dispozici je také pevné internetové připojení.

V rámci zpracovaného projektu je počítáno s tím, že vzniknou dvě na sobě nezávislé poloviny dvojdomu - 5+1 a 3+1 s příslušenství a technickým zázemím vybudovaným ze sklepa. Podrobné informace k projektu, stavebnímu povolení a možnosti využití dotací Vám rádi poskytneme na vyžádání či při prohlídce nemovitosti.

Původní cena - 6.750.000,-Kč. V případě financování koupě úvěrem Vám zajistíme financování na míru. Nemovitost je bez omezení vlastnických práv, k dispozici je okamžitě po vyřízení právních náležitostí spojených s koupí.

Mateřská i základní škola jsou vzdálené do 400 m od domu, 300 m od domu je zastávka MHD (bus č. 20) a sportovce jistě zaujme nedaleký areál, který nabízí široké spektrum sportovních aktivit mimo jiné tenis, beach volejbal nebo minigolf. V obci je také pošta, obchod, kavárna a restaurace.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky