Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 158 m2, Stružná Žalmanov

Prodej rodinného domu 158 m2, Stružná Žalmanov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Chtěli byste bydlet blízko karlovarských pramenů, ale byt v samém srdci města pro Vás není to pravé, nebo máte zkrátka raději klid venkova? Rádi byste domeček nedaleko Karlových Varů? Tak potom je tato nabídka přímo pro Vás. Tento patrový rodinný domek se nacházející jen deset minut jízdy autem od Karlových Varů směrem na Prahu, bude příjemným místem odpočinku pro Vás i Vaše děti.
Dům je po částečné rekonstrukci, ta se dotkla v první řadě nového rozvodu topení, radiátorů, všech podlahových krytin, které jsou řešené laminátovou plovoucí podlahou, jsou zde také plastová okna a celý dům je zateplen. Pojďme tedy společně nahlédnout dovnitř, za vchodovými dveřmi je menší předsíň, dále pokračujeme do prostřední chodby, ze které se dostaneme do kotelny, kde nalezneme novou akumulační nádrž zajišťující vytápění domu a také do garáže, dále se zde nachází dva pokoje a vstup na menší, ovšem naprosto dostačující zahrádku, ať už pro dětské hrátky, tak pro relaxaci, či večerní grilování s přáteli, které nám usnadní zděný krb. Pokračujeme-li po schodech nahoru do patra, zde po pravé straně máme další samostatný pokoj, a po levé prostornou kuchyni, která je sice v původním, ale zachovalém stavu. Naše oko si ale nemůže nevšimnout koupelny s toaletou, která prošla v nedávné době velmi zdařilou rekonstrukcí. Z chodby se také můžete dostat do půdního prostoru, který jistě rádi využijete pro ukrytí sezónních věcí. Ještě nesmíme opomenout představit prostorný obývací pokoj přímo propojený s ložnicí. Tento pětipokojový rodinný domek bude zcela jistě vyhovovat i větší početné rodinně. K nastěhování bude volný na přelomu června a července. Cena je k jednání. Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby financování na míru dle vašich požadavků a možností. Více informací a prohlídku Vám zajistí realitní makléř pan Viktor Tůša.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky