Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 154 m2 Oslavice

Prodej rodinného domu 154 m2 Oslavice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Exkluzivně nabízíme k prodeji dvoupatrový rodinný dům na klíč, s dispozicí 5+kk v malebné obci Oslavice, která novému majiteli nabízí klid a soukromí. Díky svojí poloze se do města Velkého Meziříčí na nákupy dostanete pohodlně za 5 minut.

Dvoupatrový dům o celkové ploše 154 m² s pozemkem 509 m² nabízí kromě moderního interiéru také vlastní garáž, zahradu a další místo na stání přímo před domem.

V 1. NP se nachází prostorná koupelna se sprchovým koutem, kuchyně s obývacím pokojem, technická místnost a vstup do garáže. Obývací pokoj zdobí luxusní zdvižně-posuvné francouzské dveře (HS portal), které střeží vstup do zahrady a elegantním způsobem propojují interiér se zahradou. K dispozici je také komín, který umožňuje připojení krbových kamen, které navodí tu správnou atmosféru.

V 2. NP které slouží jako obytné prostory najdeme dvě ložnice, dětský pokoj, pracovnu a koupelnu s vanou.

Všechny podlahy v domě jsou příjemně vytápěny. Vždy, když se budete vracet domů vás přivítá zcela nová vydlážděná příjezdová cesta. Dům stojí v neprůjezdné, klidné ulici kde budete mít absolutní klid a soukromí.

Obec Oslavice stojí 300 m od hranice města Velké Meziříčí, které disponuje vším, co je třeba ke spokojenému životu. Pro pohodlné cestování je k dispozici také blízký nájezd na dálnici D1, ne však tak blízko, aby hluk z dálnice rušil víkendové grilování.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky