Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 152 m2 Písecká, Mukařov

Prodej rodinného domu 152 m2 Písecká, Mukařov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Pokud hledáte skvělé místo pro život, pak je tento dům pro Vás nejlepší volbou! Bydlelo zde štěstí a vyrostly v něm děti, které vylétly z rodinného hnízda za svým vlastním životem a dům nyní hledá nového majitele, kterému by poskytl své zázemí. Umístěn je ve slepé ulici v obci Mukařov, obklopen přírodou.

Částečně podsklepený dvoupodlažní dům (1. NP 67 m2, 2. NP 57 m2) se rozkládá na rovinatém pozemku o celkové výměře 741 m2. Dispozičně je řešen jako 4+1, přičemž v přízemí se nachází společenská zóna: obývací pokoj s výstupem na terasu, kuchyň, vstupní chodba se zádveřím, ložnice pro hosty (event. pracovna), koupelna s vanou, samostatné WC, komora. V patře jsou dvě samostatné ložnice. Hlavní ložnice s vlastní šatnou a výstupem na lodžii, dále je k dispozici společná šatna. V suterénu domu je kotelna (4.57 m2), kde se nachází elektrický kotel, jež zajišťuje vytápění domu, kotel na tuhá paliva a bojler na teplou vodu, uhelna (10,88 m2), špíz (3,15 m2), dílna (6,58 m2) a místnost na uskladňování ovoce (3,5 m2). Dům je připojen na IS (elektřina, plyn). Voda je v domě zajištěna z vrtu na pozemku, zároveň je k okraji pozemku přivedena již městská voda, zbývá ji jen zavést do domu. V současné chvíli dům není napojen na veřejnou kanalizaci. Odpady jsou řešeny septikem. Dle plánu obce napojení na veřejnou kanalizaci bude realizováno do 1 roku.
V přední časti domu je terasa a na zahradě se nachází altánek na grilování. Zahrada je zatravněná, s okrasnými dřevinami a květenou.

Srbín představuje možnost bydlení v blízkosti Prahy, rozkládající se na jejím východním okraji, nacházející se pouhých 7 km od Říčan a 14 km od Čestlic. Disponuje kompletní občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ, restaurace, obchody s potravinami).Dopravní obslužnost autobusy pak doplňuje dobrá dostupnost autem.

Doporučujeme zájemcům o bydlení v rodinném domě v přírodě s vynikající dostupností do Prahy. Klidné bydlení v bezprostřední blízkosti souboru rybníků, Voděradské bučiny, Žernovky, vyhlášeného Jevanskéha lesa, kde můžete naplnit volný čas houbařením, turistikou, jízdou na kole apod.

Objednejte si prohlídku již dnes, rád vás provedu domem. A než se společně potkáme, zde malá ochutnávka pomocí virtuální prohlídky. https://my.matterport.com/show/?m=yp93zgpsF7f

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky