Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 152 m2 Do Polí, Červené Pečky

Prodej rodinného domu 152 m2 Do Polí, Červené Pečky

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Dokázali byste si představit, že se přestěhujete z Vašeho bytu do rodinného domu v pěkné obci, na klidném místě a přitom nedaleko velkoměsta?
Nedaří se Vám nalézt nic, co by splňovalo Vaše požadavky? Právě teď, může být Vaše hledání u konce. Dvoupodlažní dům o dispozici 5+1 postaven na pozemku o výměře 399 m2, kde naleznete udržovanou zahradu s pergolou a zahradním krbem.
Vaši představu o rodinném domě, který je po dokončené rekonstrukci, může splnit nemovitost o užitné ploše 152 m2 v městysi Červené Pečky nedaleko Kolína.
Při rekonstrukci domu majitelé mysleli na prostornost zázemí domů, kdy je propojena kuchyně, jídelna a obývací pokoj, samozřejmě nesmí chybět šatna. Horní patro Vám zase nabídne dostatek prostoru pro odpočinek, poněvadž zde naleznete tři dětské pokoje a prostornou ložnici se vstupem na terasu o rozloze 11 m2. K zázemí domu patří technická místnost a kůlna spojená s kolárnou.
Co stojí určitě za zmínku je to, že dům se prodává celkově vybaven od kuchyně, koupelny, nábytku až po vybavení všemi spotřebiči.
Výborné dopravní spojení autobusem, vlakem i autem do Kolína, Kutné Hory i Prahy. Malebné a udržované městečko Červené Pečky má kompletní občanskou vybavenost (úřady, pošta, škola i školka s dostatečnou kapacitou, knihovna, obchody, zdravotní středisko s ordinacemi dětského, zubního a praktického lékaře, lékárna, sportovní areál, fotbalový klub, jezdecký klub a další). Příjemná krajina s potoky, rybníky i lesíky. Ideální místo k životu, kde Vám nic nebude chybět.
Dům je volný k nastěhování od Června 2020, případně dle dohody.

Jak koupi zafinancovat? Tady mám pro Vás odpověď, stačí jen zavolat.
S návrhem financování vám pomůže náš zkušený finanční poradce, který Vám financování ušije na míru dle Vaších potřeb a ušetří mnoho starostí, času a peněz.

Stále Vás to zajímá?

Přijďte se podívat.

Těší se na Vás Petr Revenda.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky