Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 150 m2 Volfířov

Prodej rodinného domu 150 m2 Volfířov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte-li klidné bydlení na vesnici, máme řešení. Na kraji obce Brandlín (u Volfířova) u lesa najdeme sympatický domek po rozsáhlé rekonstrukci. Jedná se o přízemní dům s obytným podkrovím. V přízemí je ústředním prostorem obývací kuchyň. Dále jsou zde dva pokoje, koupelna, samostatné WC, technická místnost s kotlem a boilerem. V podkroví jsou dva velké pokoje. Vytápění domu i ohřev vody je elektřinou. Prakticky v celém domě je podlahové topení, regulovatelné samostatně v každé místnosti. Zároveň jsou ve všech místnostech radiátory.
Opravdu unikátní je poloha domu. Jak je zmíněno v úvodu, dům je poslední na kraji obce. Kolem je volný prostor a les. Samozřejmě zde nehrozí výstavba dalších domů nebo rozšiřování obce. Objekt je vhodný k trvalému bydlení, lze jej využít i k chalupaření. Velikost pozemku umožňuje chov tradičních drobných vesnických zvířat, na své si tak mohou přijít i příznivci pěstování zeleniny či nejrůznějších eko a bio produktů.
Také samotná obec Brandlín má doslova strategickou polohu. Leží totiž na pomyslné hranici tří atraktivních regionů a to Vysočiny, Jižních Čech a České Kanady. Malá obec, vzdálená od dopravního a průmyslového ruchu, poskytuje dostatek klidu a soukromí, které se jinde nenajde.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky