Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 150 m2 Smetanova, Týnec nad Labem

Prodej rodinného domu 150 m2 Smetanova, Týnec nad Labem

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte vhodný dům pro svoji rodinu v menším městě a zároveň s perfektní občanskou vybaveností a dostupností do velkých měst? Pokud ano, tak právě tento dům by Vás měl zajímat. Umím si představit, že pod rukama šikovného kutila, se z domu stane útulné útočiště a příjemný domov i pro další generace. A teď zpátky na zem. Pojďme se držet technických parametrů.
Dům je cihlový o dispozici 2+1 na 150 m² a pozemku o rozloze 511 m². Mimo hlavních místností najdeme v domě oddělenou koupelnu s WC, špíz a jako bonus je zde půdní prostor. Ten je totiž perfektně připravený pro vestavbu nových místností a tím pádem zvětšení celého domu. Dům má novou střechu včetně krovů a věnců. Na pozemku také najdeme prostornou garáž a dílnu. Dům zůstává zcela zařízen. Napojení na kanalizaci i vodovod je obecní a voda je ohřívána funkčním bojlerem. K zalévání zahrady, nebo třeba k mytí svého auta vám poslouží studna, která je na pozemku. Teplo vám zajistí nové plynové WAW, akumulační kamna a kamna na tuhá paliva. Zahrada u domu je situovaná na slunnou jižní stranu, takže sluníčka si budete moci užívat plnými doušky. Centrum města je vzdálený pouhých 10 minut klidnou chůzí, kde najdete zdravotnické středisko, školu, školku, obchod, poštu, bankomat, bary i restaurace a v neposlední řadě i Kostel Stětí sv. Jana Křtitele. Koupě tohoto rodinného domu ve městě Týnec nad Labem je díky svému přímému napojení na dálnici D11 ideální alternativou za bydlení v bytě. Za cenu bytu totiž získáte rodinný dům s dostatečnou zahradou a veškerou občanskou vybaveností, jak se říká hned u nosu. Navíc do Nymburka, Kolína, ale také do lázeňského města Poděbrad dojedete autem do 30 minut. A do Hradce Králové a Prahy na Černý most hravě dojedete do 45 min. S kolegyní finanční poradkyní z mateřské společnosti Fincentrum a. s. Vám pomůžeme zafinancovat cokoliv si domek bude žádat. Těšíme se na prohlídku s Vámi, realitní makléřka Vlaďka Halbychová.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky