Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 150 m2 Komenského, Častolovice

Prodej rodinného domu 150 m2 Komenského, Častolovice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Sháníte rodinný dům, kde v přízemí domu mohou být kanceláře firmy a ve druhém patře můžete bydlet? Nemovitost by měla být v udržovaném stavu nedaleko Rychnova nad Kněžnou a města Hradec Králové? Nabízíme Vám právě tuto možnost, a to prodejem rodinného domu s velkou garáží, kde můžete mít výrobu firmy, nacházející se v obci Častolovice o obytné dispozici 4+1 ke kterému dále náleží pozemek o celkové ploše 677 m2. V přízemí rodinného domu je obývací pokoj , který je vybaven krbovými kamny, koupelnou, kuchyň s jídelním koutem, ložnicí. V prvním patře se nachází dva pokoje. Zadní část rodinného domu je vybavena garáží s dílnou. Na zahradě je postavena krytá dřevěná pergola, kde můžete relaxovat s přáteli po náročném pracovním týdnu Topení je zajištěno kotlem na tuhá paliva, elektrokotlem nebo můžete si přitápět krbovými kamny. Ohřev vody zajištuje elektrický bojler. Elektřina 220/380 V. Velmi nízké měsíční náklady.

Město Horní Jelení se nachází na východním okraji okresu Pardubice v Pardubickém kraji, mezi lesy Třebechovické pánve, na pomezí Polabské nížiny a Orlického podhůří. Žije zde 2070 obyvatel. Již v předhusitských dobách zde stával lovecký hrádek, kolem něj vznikla pastevní víska, nazývaná Svrchní Jelení podle hojnosti jelení zvěře.


Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než-li zavolat a domluvit se na prohlídce. Fincentrum & Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalostí trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.


V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky