Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 150 m2 Družstevní práce, Třebechovice pod Orebem

Prodej rodinného domu 150 m2 Družstevní práce, Třebechovice pod Orebem

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte prostorný dům na klidném místě, který si chcete vyladit podle svých představ? Exkluzivně nabízíme patrový rodinný dům v klidné okrajové části Třebechovic určený k rekonstrukci.
Do domu vstoupíte přes praktickou předsíň. V přízemí domu je kuchyně, prostorný slunný obývací pokoj, dva menší pokoje a komora. V patře je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a rovněž dva menší pokoje. V obou patrech je koupelna a samostatné WC. Většina pokojů je orientována na jih. Dům je podsklepen, ve sklepě je kotelna, uhelna, prádelna a sklad. Ze sklepa je vchod do malinkého skleníku, který je připojen k domu.
Na zahradě je částečně podsklepená garáž s dílnou. Vedle garáže je bazén 6x4 m z roku 1990.
Dům se dá využít nejen pro bydlení, vhodný je i pro kombinaci bydlení s podnikáním při využití spodního patra pro kanceláře, ordinaci a horního patra jako byt.
Dům pochází z roku 1969, v 90tých letech prošel úpravami. Vytápěn je kotlem na tuhá paliva, na hranici pozemku je přípojka na plyn, na pozemku je kopaná studna.
Dům poskytuje příjemné bydlení pro rodinu v klidné lokalitě, v blízkosti přírody.
Jsme připraveni zajistit Vám výhodné financování koupě této nemovitosti prostřednictvím naší mateřské společnosti Fincentrum a.s.. Kontaktujte makléřku pro bližší informace a domluvení prohlídky.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky