Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 150 m2, Smržov

Prodej rodinného domu 150 m2, Smržov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Sníte o soukromí, pohodě na terase vlastní zahrady, a bydlení bez starostí? Jak se to říká.. "nastěhovat se a bydlet"?

Máme tu pro Vás krásný rodinný domeček o dispozici 5+1 a 150 m2 s pozemkem o rozloze 600 m2, který leží v klidné části obce Smržov. Dům je cihlový (systém HELUZ), bezbariérový, má vlastní studnu i čističku, teplo Vám nabídne třemi různými způsoby v podobě elektrokotle Dakon, litinového kotle Viadrus se zásobníkem na teplo, nebo krásnými kamny na dřevo přímo v srdci obývacího pokoje. Dům má šesti komorová okna, zateplený strop, velice kvalitní podlahové krytiny i radiátory s termostatickými hlavicemi. Je vybaven vestavěnými skříněmi.

Do vjezdu projíždíte bránou na elektrické ovládání a za ní najdete hned několik parkovacích míst. Pro návštěvy tedy nebude s parkováním nouze a auta mohou stát pod dohledem v bezpečí Vašeho pozemku.

Smržov, krásná rekreační vesnice leží co by kamenem dohodil do Jaroměře (8km) a Hradce Králové (12km). Je obklopena lesy a v dáli vystupují Orlické hory i Krkonoše. Obec se dále může pochlubit svou občanskou vybaveností, jako je restaurace, koupaliště, nebo dětské hřiště, případně ostatní najdete i v blízkých Smiřicích (2km). Spektrum pracovních příležitostí Vám rozšiřují zmíněná nedaleká města. Smržov také pořádá pravidelné akce jak pro děti, tak pro dospělé.

Neváhejte, přijeďte se přesvědčit na vlastní oči.

Rád Vás zde provedu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky