Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 150 m2, Lestkov

Prodej rodinného domu 150 m2, Lestkov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nedaleko Konstantinových Lázní, jediných lázní v Plzeňském kraj, se nachází obec Lestkov, kde pro Vás máme připravený zajímavý dům, který se může stát Vaším novým domovem nebo jej můžete využívat jako chalupu, kde budete trávit volný čas, relaxovat, pracovat na zahrádce či se věnovat svému koníčku. Ať už je jakýkoliv, místa zde najdete dostatek pro všechny možné aktivity.

Malebný region při hranicích s Německem nabízí nepřeberné množství zajímavých míst k výletům jako zříceninu hradu Gutštejn, Dvůr Krasíkov, rozlehlý lázeňský park v Konstantinových lázních či romantickou kolonádu v lázních Mariánských. V létě využijete množství cyklistických tras a v zimě zase vyrazíte na běžky.

Dům, který Vám nabízíme je postaven na pozemku o výměře 1737 m² a kromě samotného domu se zde nachází také dřevěné kůlny. V přízemí domu najdeme prostornou dílnu, původní kuchyni a provizorní koupelnu s lázeňským kotlem, je zde také přístup do sklepa.
V patře je zbudovaný obytný prostor o dispozici 1+KK (cca 50 m²). Vešla se sem jak prostorná kuchyňská linka, která byla instalována v loňském roce, tak i obývací prostor a prostor na spaní. Hned při vstupu Vás na první pohled zaujmou plně funkční kamna německé značky Dauerbrand-Herd z roku 1963. Další rozšíření obytné části je možné na půdě, která je dvouúrovňová, a kde je nyní pokoj, který slouží jako ložnice pro návštěvy. Prostoru pro realizaci Vašich představ je zde dostatek a vzhledem k tomu, že v roce 2019 byla výměna střešní krytina a krov je v dobrém stavu, můžete s realizací začít klidně hned.

Dům je jedním z těch, pro jehož popis slova nestačí, musíte přijet na prohlídku a nechat na sebe dýchnout jeho pohodovou atmosféru. V případě, že budete mít zájem koupi financovat prostřednictvím úvěru, naše finanční poradkyně je Vám k dispozici.

Lestkov je obec 11 km východě od Plané na silnici směřující do Konstantinových Lázní, kde je k dispozici veškerá občanská vybavenost, přímo v obci je pošta a prodejna COOP.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky