Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 148 m2, Litostrov

Prodej rodinného domu 148 m2, Litostrov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Život ve městě Vás pořádně neláká a hledáte místo, kde se můžete realizovat? Chcete si vybudovat něco svého přesně podle svého gusta? Naplňuje Vás představa vlastního hospodářství nebo máte nějaký zajímavý nápad pro podnikání, kterému by přišly přímo do noty velké prostory? Máme to, co hledáte! A máte to autem z Brna jen za půl hodiny.

Obec Litostrov, v Jihomoravském kraji, se nachází kousek za Rosicemi a jedná se vskutku o místo, kde lišky dávají dobrou noc. Oáza klidu a pohody. Na kraji této vesničky se nachází starý, ale velký rodinný dům, s velkou zahradou, dvěma stodolami a hospodářskými budovami. K domu náleží také sklep se stálou teplotou, který potěší všechny zahrádkáře, kteří mají kde s klidným srdcem uchovat úrodu.

Dům s dispozicemi 2x2+1 je určen k rekonstrukci a dává tak svým majitelům možnost vykouzlit si místo přesně podle svých představ. Velký pozemek nabízí také mnoho možností pro vlastní realizaci. Stodoly si mohou zachovat svůj úděl, stejně tak ale nabízejí prostor vaší fantazii pro jejich využití. Co třeba dílna? Místo pro pobyty, nebo velmi originální fotoateliér? Kam až sahá vaše fantazie a jaká kouzla si zde dokážete představit? Domluvte si prohlídku a pobavme se spolu o tom, co vám tohle místo může nabídnout.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky