Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 145 m2 K Vébrovce, Trutnov Voletiny

Prodej rodinného domu 145 m2 K Vébrovce, Trutnov Voletiny

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme k prodeji rodinný dům ve Voletinách, které jsou dnes součástí města Trutnov a nacházejí se severovýchodně od centra města, v údolí Voletinského potoka. Po státní silnici jezdí příměstská autobusová linka a také trutnovská MHD.

Ačkoli se tento objekt nachází v lůně přírody, do centra Trutnova se dostanete autem za pouhých 10 minut. Plánovaný sjezd z dálnice D11 bude vzdálen necelé 4 km. Jedná se o poslední dům v ulici, jde o velmi tichou a klidnou lokalitu. Nemovitost je zachovalá, v původním stavu. Budoucím majitelům může sloužit jako hlavní bydlení nebo jako rekreační objekt.
S ohledem na nádhernou přírodu kolem a rozsáhlý, částečně zalesněný pozemek s výměrou více než 4.000 m² by jistě bylo možné využít nemovitost i jako rodinný penzion.

Aktuální dispozice domu nabízí dvě ložnice, dva další pokoje, obývací pokoj s unikátním kamenným krbem, jídelnu a kuchyň, celkem tedy 6+1. Kromě toho je v horním podlaží k dispozici ještě šatna, skladovací místnost a půda, kterou lze do budoucna prakticky využít.

Dům je orientovaný na jih a místnosti jsou velmi světlé. To ocení nový majitel především v zimním odbobí kdy budou mít dostatek slunečního svitu. Do budoucna může nový majitel dispozici domu pozměnit a dům případně i rozšířit, fantazii se zde meze nekladou, dům nabízí celou řadu možností, jak jej upravit takříkajíc „na míru“. Nádherná je prostorná terasa v prvním patře. Pod ní se nachází garáž, vstup do domu a komora.

Součástí prezentace je i několik starších fotografií z archivu majitele.

Pokud Vás objekt zaujal, neváhejte mne kontaktovat pro bližší informace. Rád pro Vás rovněž rezervuji prohlídku dle Vašich časových možností. Můžeme pro Vás rovněž připravit návrh financování přes našeho hypotečního specialistu. Na prohlídku se těší Váš realitní makléř Jan Kisý.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky