Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 145 m2 Hořátev

Prodej rodinného domu 145 m2 Hořátev

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte pro sebe a svoji rodinu dům k trvalému bydlení s dobrou dopravní dostupností Nymburka, Poděbrad a Prahy? Pak právě pro Vás nabízíme ke koupi rodinný dům 5+kk o celkové užitné ploše 145 m², který leží na pozemku o velikosti 1087 m².

Parkovat můžete na vlastním pozemku, kam se bez problému vejdou dva automobily. Za domem můžete využít pro posezení terasu, na kterou se dostanete jak z kuchyně, tak i z obývací místnosti.

Dům se nachází v zástavbě rodinných domů v klidné části obce, což Vám zajistí dostatek klidu a pohodlí. Obec Hořátev disponuje vlastním fotbalovým hřištěm, kde se potkávají místní obyvatelé, ale i okolních vesnic, a tak se zde výborně navazují sousedské a kamarádské vztahy. Máte zde k dispozici školu, školku a obchod s potravinami. Okolí Hořátve je zde pro milovníky cyklistiky a přírody, kdy dojedete i do lázeňských Poděbrad. Návrh vlastní kuchyně dle Vaších představ a samozřejmě i možnost vytápět krbovými kamny nebo krbem, je zcela jen na Vás jak si dům uzpůsobíte.

Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než-li zavolat a domluvit se na prohlídce.

Fincentrum a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Těším se na Vás na prohlídce Petr Revenda.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky