Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 145 m2 Buková, Jihlava Horní Kosov

Prodej rodinného domu 145 m2 Buková, Jihlava Horní Kosov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nové moderní bydlení v nízkoenergetické novostavbě řadového rodinného domu v Jihlavě. Je právě toto vaše představa o bydlení? Přáli byste si vkusně zařízený dům s již zelenou zahradou, ale nechce se vám, případně si z časových důvodů nemůžete dovolit dostavovat a zařizovat? Pokud se chcete jen nastěhovat, pak by tato nabídka domu mohla být právě pro vás.

Řadový rodinný dům na ulici Buková v části obce Horní Kosov je zkolaudovaný v květnu 2019, je užíván pouhého půl roku, tudíž je veškeré vybavení v perfektním stavu, ale za to můžeme dům považovat za kompletně dokončení a zabydlený. Dispozičně je řešen jako 4+kk s garáží, zahradou a dvěma parkovacími místy před domem.

V přízemí se nachází zádveří, komora, wc, obývací pokoj s kuchyňským koutem, kuchyň značky Oresi se všemi spotřebiči, schodiště, nahoře tři ložnice, koupelna, a technická místnost. V ložnici a v chodbě dostatek úložných prostor vyřešený vestavěnými skříněmi.

V celém domě je na podlahách tvrzené linoleum, dveře značky Sepos, okna trojskla, vnitřní žaluzie, podlahové vytápění. Topení a ohřev vody je řešen plynovým kotlem s ekvitermní regulací. Dům má velmi nízké provozní náklady, PENB A. K dispozici veškerá projektová dokumentace.

Tato nemovitost je osvobozena od daně z nabytí nemovitých věcí.





Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky