Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 210 m2 Za Trubným, Bechyně

Prodej rodinného domu 210 m2 Za Trubným, Bechyně

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabídka cihlového RD 5+1 v klidném prostředí vilové čtvrti lázeňského města Bechyně. Dostatečně velký pozemek kolem Vám umožní vytvořit vhodné zázemí k Vašemu spokojenému životu uprostřed zástavby rodinných domků s výbornou dostupností do centra a v docházkové vzdálenosti na Bus. Zde můžete realizovat venkovní posezení, altán, bazén, či okrasnou zahrádku. Nabízíme Vám prohlídku dvoupodlažního domu postaveného v roce 1956 s kuchyní, dvěma pokoji, koupelnou a WC v přízemí. V patře jsou tři pokoje a komora. Zde je možno zřídit druhé WC i kuchyň. Dům je je podsklepený a poskytuje velké zázemí pro technické vybavení i úložné prostory. Z ulice je vjezd na parkovací stání ze zámkově dlažby pro 2 auta, následně pak do prostorné garáže(23m²). Dům je napojen na veškeré ing. sítě: voda, elektřina, plyn, kanalizace. Vytápění plynovým kotlem.
Pro milovníky cyklistiky zde vede spousta cyklostezek. V okolí Bechyně oceníte s trasy nádhernými procházkami. Město Bechyně je dnes jednou z atraktivních lokalit Jihočeského kraje. Svým obyvatelům poskytuje možnost klidného života v prostředí menšího města, s výbornou dostupností do Tábora (20min autem,Bus) či Písku ( 25 min auto, Bus) nebo vlakem. Město je známo především lázněmi, zámkem a historickým náměstím. Velkou výhodou Bechyně je kompletní občanská vybavenost s dostatkem kulturního a sportovního vyžití. V blízkém okolí hřiště, tenisové kurty, koupaliště. Atraktivitu doplní i místní golfové hřiště. V docházkové vzdálenosti 5 min se nachází škola, školka, zdravotní středisko, lékárna, knihovna, pošta, nádraží ČD, obchody, několik restaurací a supermarket. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme optimální financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Pro více informací kontaktujte makléře.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky