Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 140 m2 V aleji, Brno

Prodej rodinného domu 140 m2 V aleji, Brno

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Předností této nemovitosti je opravdu mnoho a většinu z nich odhalíte až na osobní prohlídce, na kterou vás srdečně zvu. Nicméně již nyní mohu nabídnout ochutnávku toho, co mě osobně na tomto domě zaujalo.

Poloha a lokalita

Chceme bydlet ve městě se všemi jeho výhodami, ale současně bychom ocenili klidnější ráz okolí, který jde hledat spíš na venkově. V našem případě se můžeme zaradovat, protože ze zastávky Prodloužená pár metrů od domu jsme na Zvonařce za devět minut a na Hlavním nádraží za čtrnáct. A přitom každé léto se můžeme těšit na pravé vesnické hody, které mají v Holáskách velkou tradici.

Velikost tak akorát

Pro městského člověka je pozemek o výměře devadesát pět metrů čtverečních tak akorát na nabití baterií při drobných pracích na zahrádce nebo relaxu na slunci. Dispozice 4+kk, dvě koupelny a toalety, spižírna, šatna a ostatní prostory budou stačit většině rodin. Kdyby bylo přece jen třeba, nový pokoj může vzniknout z garáže. Před domem je totiž ještě další pozemek s malou předzahrádkou, na kterém je možné pohodlně parkovat. Tedy, pokud by nestačila ta dvě veřejná parkovací místa…

Kvalita provedení

Pokoje bez topných těles díky podlahovému topení vypadají velmi elegantně a regulace pro každou místnost uspokojí rozdílné požadavky členů domácnosti. Příjemná teplota je po celém domě i v parných dnech, klimatizaci najdeme v každém pokoji. Izolace střechy je v nadstandardní tloušťce čtyřiceti centimetrů. Rekuperace v celém domě. Precizní provedení podlah a obecně veškerých prací v domě je očividné. Tři a půl metrová skleněná deska za kuchyňskou linkou s výřezem na okno v jednom kuse a mnoho dalších vychytávek budí zvědavost ohledně tvůrce. Vysvětlení je jednoduché – dům si původně sám pro sebe realizoval profesionální stavitel. Pak už tato v dnešní době neobvykle detailní práce dává smysl.

Na detailech opravdu záleží a já vám ráda představím spoustu dalších přímo v této úžasné nemovitosti, kterou není těžké zamilovat si na první pohled.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky