Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 140 m2 Stará cesta, Zruč-Senec Senec

Prodej rodinného domu 140 m2 Stará cesta, Zruč-Senec Senec

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Pojďme se společně podívat na Vaše nové bydlení, které jistě zaujme svým vysokým standardem, zpracováním a výbornou dispozicí. Náš dům se nachází v klidné části obce Zruč – Senec v ulici Stará Cesta. Kolaudace proběhla v roce 2020 a nyní, kdy se finalizují terénní úpravy, čeká dům na svého prvního majitele, že by na Vás?
Nově postavený dvojdům nabízí velkometrážní obklady a dlažby italské výroby, vinylové podlahy s vysokou odolností, obložkové dveře německé výroby Hörmann, kuchyňskou linkou Hanák, podlahové vytápění a plynový kotel značky Vaillant. V přízemí najdete obývací pokoj s kuchyní, pokoj, koupelnu a schodiště. Ve druhém podlaží jsou tři pokoje a koupelna. Součástí domu je zahrada a garáž. Vstup na zahradu je buď kolem domu, z obývacího pokoje a také z garáže. Obec Zruč – Senec, která nabízí občanskou vybavenost, se nachází v těsné blízkosti Plzně včetně MHD. Neváhejte a kontaktujte nás ohledně prohlídky, kde Vám rádi povíme více. Navrhneme Vám optimální řešení financování nemovitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky