Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 140 m2, Nová Cerekev

Prodej rodinného domu 140 m2, Nová Cerekev

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Využijte nabídky koupě domu k okamžitému bydlení.

Školáci mají v obci možnost navštěvovat základní školu vyššího stupně a pro menší děti je k dispozici škola mateřská. Dále bychom v obci našli knihovnu a také krásný kostel. V obci Nová Cerekev má ordinaci jeden praktický lékař a jeden zubní lékař. Kromě toho je v zde umístěn i domov důchodců. Z další občanské vybavenosti je zde rovněž policejní stanice......
Městečko Nová Cerekev, vzdálená 10 Km od Pelhřimova, je obec se základní občanskou vybaveností. Žije si svým poklidným životem a žije se zde dobře. A právě zde, v jedné z částí městyse, stojí řadový dům o dvou bytových jednotkách, který je ihned k nastěhování a k užívání i s příjemnou zahradou.

Pojďme se podívat do domu. Vstupujeme do zádveří, dále do síňky, z níž vedou dveře do kotelny s funkčním kotlem na tuhá paliva a s nově vyvložkovaným komínem. Dále do koupelny se sprchovým koutem, s bidetem a s toaletou. Také můžeme vejít do příjemně barevně laděné kuchyně s kuchyňskou linkou z masivu, která zůstane součástí vybavení domu a z ní do útulného obývacího pokoje. Další dveře nás vedou do malé haly, z níž vstoupíme do nevelké ložnice, poté vystoupáme do prvního poschodí, kde je byt 3+1. Z kuchyně vcházíme do vzdušného obývacího pokoje a dále do ložnice. Koupelna, kde je také okno, je s vanou a s toaletou. Téměř prázdná půda je vhodná k vybudování dalšího zajímavého prostoru.
V přízemí z haly vcházíme na krytou terasu s posezením, která se dá úplně uzavřít a můžete zde takřka celoročně stolovat a odpočívat v úplném soukromí. Na optimálně velké, přilehlé zahradě stojí plechová stavba rozdělená na tři samostatné části s vlastním vchodem a sklepem.
Bude na vás, zda poskytnete sousedům nadále k užívání, jako to bylo doposud, nebo vzhledem k soukromí tomu již tak nebude.

Nová Cerekev je vzdálená 3 Km od hlavního tahu Pelhřimov - Tábor.
Pokud hledáte poklidné bydlení s možným okamžitým nastěhováním, jste zde správně.

Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu, se můžete spolehnout, že se vám budeme snažit doporučit nejlepší financování a budeme nápomocni při vyřizování dalších náležitostí.
Rádi se s vámi potkáme na prohlídce a podáme ještě více informací.
Doporučujeme !!!

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky