Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 140 m2, Jihlava

Prodej rodinného domu 140 m2, Jihlava

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Pro toho, kdo hledá vysoký standard bydlení v moderním, nízkonákladovém rodinném domě a chce ušetřit roky života a svoji nervovou soustavu s hledáním parcely, běháním po úřadech, vyřizováním potřebných dokumentů a nakonec i s vlastní stavbou, máme elegantní řešení. V Jihlavě v části Kosov stojí přesně takový a čeká na svoje nové majitele. Před devíti roky zde vyrostla funkční stavba podle projektu renomované projekční kanceláře, která se při své práci mimo jiné inspirovala i prvky interiéru slavné vily Tugendhat. Je to přízemní dům, kde jsou použity moderní materiály a technologie (stejná sendvičová konstrukce a materiály jako třeba v O2 aréně v Praze) a kde se snoubí vysoký estetický standard s výraznou ekonomikou provozu. Obytný prostor je velkoryse naprojektován na dispozici 5+kk, na který navazuje dvoumístné kryté garážové stání a garáž (dílna/sklad).
S ohledem na současnou situaci s cenami energií je třeba zdůraznit velice úsporný provoz domu a to nejen díky použitým materiálům, ale zejména díky tepelnému čerpadlu a studničnímu vrtu na pozemku, ze kterého se čerpá užitková voda. To vše určuje energetickou třídu "B", což je kategorie nízkoenergetické stavby. Celkové náklady na spotřebu elektřiny byly pouhých 27 tisíc Kč za uplynulé období, což je méně, než platby za energie v bytě 3+1 s vlastním plynovým kotlem. Domácí pohodu a atmosféru lze umocnit zapálením ohně v krbu. Další z technologií zvyšující komfort je rekuperace vzduchu s ohřevem vody a centrální vysavač. Velice příjemná je jižní orientace většiny oken do zahrady. Zejména v létě se ocení kvalitní předokenní žaluzie.
Okraj Jihlavy nabízí klidné, skoro vesnické prostředí a soukromí. Stávající okolní zástavba je již konečná, za plotem je totiž vodárenské ochranné pásmo bez možnosti další výstavby.
Z fotografií a virtuální prohlídky si uděláte základní představu o tom, jak dům a jeho okolí vypadá, ale jen při osobní prohlídce lze podrobně vysvětlit všechny technické vymoženosti. Teprve při osobní prohlídce důkladně navnímáte prostor, abyste si dokázali představit pocity budoucích majitelů. Stojí to určitě za to.
V době vysokých úroků za hypoteční úvěry může být pro někoho zajímavá ta informace, že je možné převzít aktuální úvěr, který je na nemovitosti u České spořitelny a to za výhodných podmínek platných před třemi lety. Podrobnosti si řekneme na prohlídce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky