Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 140 m2, Heřmanův Městec Konopáč

Prodej rodinného domu 140 m2, Heřmanův Městec Konopáč

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Jste kreativní a rádi si vše přizpůsobíte dle svých představ?
Hledáte místo k rekreaci, nebo bydlení, kde naleznete přírodu a klid? Nedaří se Vám nic podobného nalézt? Potom tyto řádky patří přímo Vám.

Představuji Vám rodinný dům (chalupu) s užitnou plochou 110 m², určený k částečné rekonstrukci, který disponuje třemi místnostmi a kuchyní se svým kouzlem a nyní čeká na svého nového majitele v okrajové části Heřmanova Městce - Konopáč, nacházející se kousek od Pardubic a Chrudimi. Díky mnoha možnostem se z tohoto domu může rázem stát prostorné místo pro bydlení, nebo rekreaci. Zahrada u domu skýtá své kouzlo, soukromí a je ideálním místem pro posezení s přáteli a rodinou.
Co stojí za zmínku je malý sklep umožňující skladování potravin.
Dům je určený k pro potřeby bydlení, nebo rekreace. Pozemek Vám nabídne celkovou plochu 287 m² i se zastavěnou plochou. V nedalekém Heřmanově Městci naleznete veškerou občanskou vybavenost, je zde školka, škola do 9.stupně, pošta, smíšené zboží, pekařství, cukrárna, řeznictví, benzínová stanice, tělocvična, fotbalové hřiště,pobočky bank a pojišťoven, kino stavebniny, kovošrot a spousty dalších.

Konopáč je součástí Heřmanova Městce, avšak díky polím, která ho oddělují, je to spíše přilehlá samostatná vesnice. V Konopáči najdete klid pro rekreaci, možnost rychlého vstupu do volné přírody a díky udržovanému místnímu autokempu s přírodním koupáním v něm, místo pro letní dovádění u vody. Díky této možnosti může být nemovitost vhodná i např. pro investici a následné krátkodobé pronajímání k rekreaci. Konopáč také leží na úpatí chráněné krajinné oblasti Železných hor.

Říkáte si, to je přesně to, co hledáte?
Potom není nic jednoduššího, než-li zavolat a domluvit se na prohlídce.

Díky velmi zajímavým možnostem, pro Vás v případě zájmu připravíme návrh hypotečního úvěru přímo na míru.

Těšit se na Vás bude makléř Miloš Sedlák.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky