Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 138 m2, Radiměř

Prodej rodinného domu 138 m2, Radiměř

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Velmi pěkné bydlení v přízemním udržovaném rodinném domě, v klidné lokalitě spodní části Radiměře, stojí za úvahu pro Ty, kteří dávají přednost bydlení na venkově. Současně však dům nabízí veškerý komfort a pohodlí, protože je napojen na všechny sítě – veřejný plynovod i kanalizace, veřejný vodovod i elektřina. Vše, vyjma elektrických rozvodů, bylo pořízeno v nedávné době – plyn v roce 2002 (v té době bylo do domu zavedeno ústřední topení s plynovým kotlem), kanalizace v roce 2010. V roce 2009 byla vyměněna střecha za betonovou tašku, v roce 2016 zrekonstruována koupelna. Okna jsou opatřena venkovními žaluziemi.
K domu patří předzahrádka a zahrádka o ploše 854 m², v zadní části za domem je rovinatý a slunný pozemek o celkové ploše 1401 m², který lze využít buď jako zahradu nebo jako stavební parcelu (v územním plánu se s touto variantou již počítá).
Velkou výhodou je možnost rozšíření obytných ploch jak v přízemí, tak i na prostorné půdě. V každém případě osobní návštěva jistě zaujme. Nemovitostí Vás rádi provedeme, pomůžeme Vám i s financováním.
Samotná obec Radiměř je obklopena krásnou přírodou, lesy a rybníky. V obci je základní škola, mateřská škola, dva obchody a další občanská vybavenost - více na webových stránkách obce Radiměř.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky