Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 138 m2, Horní Bříza

Prodej rodinného domu 138 m2, Horní Bříza

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

V rámci developerského projektu nabízíme RD( “B” ) 5+kk 138 m2 s předzahrádkou 92,5 m2, dále s parkovacím stáním(2 místa) a zahradou 115 m2 - v Horní Bříze, 8 km od Plzeňské části Bolevec.

Patrový RD s dispozicí 5+kk nabízí kvalitní, moderní bydlení s důrazem na současné potřeby v oblasti energetické náročnosti, časové dostupnosti do zaměstnání, v neposlední řadě také místo pro odpočinek v zahradní části nemovitostí.
RD členěn na 1NP - obývací pokoj s kuchňským koutem, pracovna, technická místnost, zádveří, toaleta. 2NP - koupelna, ložnice se šatním prostorem, 2 x dětský pokoj. V rámci klientských změn možno v 1NP dodělat sprchový kout.

RD napojen na městský vodovod, kanalizaci, elektřinu. Vytápění RD zajišťuje tepelné čerpadlo Viessmann energetické účinnosti A+, podlahové vytápění, v koupelně + topný žebřík. Tepelné čerpadlo také s funkcí chlazení pro letní měsíce. Teplá voda ze zásobníku. Vstupní dveře hliníkové(antracit), okna plastová trojsklo, střešní okna plastová - bezúdržbová. V obývacím pokoji komínový systém Schiedel. Obvodové stěny z cihelných bloků Heluz, vnitřek porobeton. Dům připraven na případnou instalaci fotovoltaické elektrárny.
Energetická náročnost 71 kWh/m2 za rok - B.
Zahrady napojeny na užitkovou dešťovou vodu a el.
Spolupráce se společnostmi - SENESI, SE(kuchyně, koupelny, dlažby, atd.) , JAF HOLZ spol.s.r.o.(dveře, zárubně, atd.)
Cena RD včetně venkovních úprav - ploty, brány, branky, chodníky, příjezdové cesty, terasy, hrubé terénní úpravy zahrad a okolí.
Termín kolaudace 10/2022.
Více o standardech a projektu na www.domynanavsi.cz
S financováním Vám pomůže specialista Fincentra Finance.




Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky