Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 135 m2 Václava Černého, Benátky nad Jizerou Dražice

Prodej rodinného domu 135 m2 Václava Černého, Benátky nad Jizerou Dražice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte místo pro klidný život s krásným výhledem do široké krajiny, užívat si klid a být obklopen nejrozmanitější květenou v soukromí vlastní zahrady? Tak věřte, že právě takovou oázu klidu pro vás máme v podobě prodeje rodinného domu o dispozici 5+kk o celkové užitné ploše 135 m², který leží na pozemku o velikosti 932 m². Při vstupu do domu vás uvítá velký, krásně osvětlený prostor, kde se nachází obývací část s jídelnou a kuchyňským koutem. Jedinečnou atmosféru tohoto velmi hezkého prostoru dokresluje krb. Ti, co rádi pracují v pohodlí domova, zajisté ocení místnost sloužící jako pracovna.
Samozřejmostí je i samostatná toaleta v přízemí.
V prvním patře naleznete krásnou a prostornou koupelnu se společnou toaletou, dva dětské pokoje a ložnici s prostorným balkonem, ze kterého je okouzlující pohled do širokého okolí.
Dokonalost klidného prostředí tohoto domu dokresluje unikátní zahrada, která svojí různorodostí může bez problému konkurovat menší botanické zahradě :). Naleznete zde prostor pro grilování s rodinou či přáteli a v letních měsících se můžete osvěžit v bazénu (3 x 7 x 1,5m). Úložné prostory pro zahradní náčiní jsou řešeny venkovní pergolou. Nespornou výhodou jsou i dvě krytá parkovací stání pro vaše automobily na pozemku zahrady.
Pokud by vašim ratolestem nestačila zahrada, pak s nimi můžete zavítat do Centra Jungle v bezprostřední blízkosti domu, kde je pro rodiče k dispozici kavárna a pro děti nespočet aktivit. Veškerá občanská vybavenost je v rozumné dojezdové vzdálenosti od vašeho budoucího bydliště.

Z důvodu přípravy energetického štítku je povinnost označit třídu G, avšak náklady na provoz domu jsou maximálně do 40 tis./ ročně. Po doložení bude třída upravena.

Neváhejte a přijďte se o těchto a mnoha dalších výhodách tohoto rodinného domu přesvědčit na vlastní oči. Na setkání s vámi se těší Ladislav Stránský.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky