Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 133 m2 Žerotínova, Kroměříž

Prodej rodinného domu 133 m2 Žerotínova, Kroměříž

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Chtěli byste žít v dosahu přírody, užívat si klid a přitom být v oblasti s dobrou občanskou vybaveností? Hledáte rodinný dům a toužíte po procházce mezi antickými sloupy a krásami zahrad? Představujeme Vám zcela zrekonstruovaný rodinný dům se zahradou v historickém městě Kroměříži.

Dům se nachází v klidné části řadové zástavby v blízkosti zalesněného vrcholku Barbořina. Pro sportovní aktivity je možno využívat areál Bajda, kde si můžete zahrát tenis, volejbal, nebo třeba zažít zábavu při hře petanque. V letních měsících se schladíte v 50metrovém bazénu a Vaše děti v brouzdališti. Pro milovníky přírody jsou zde cyklostezky, turistické trasy a historické památky. Během volna můžete navštívit zámek, Květnou a Podzámeckou zahradu nebo zažít legraci v zrcadlovém bludišti. Na pivo a večeři si zajdete do místních restaurací a barů. Pro cestování jistě uvítáte dálnici, na kterou se dostanete po 5 minutách jízdy.

Dvoupodlažní zrekonstruovaný dům s jižně orientovanou zahradou Vás jistě zaujme. Dispozici domu si můžete projít a prohlédnout ve virtuální prohlídce.

Součástí domu je garáž, sklep a široký průjezd, který lze využít jako další parkovací plochu. Zahradu tvoří velká travnatá plocha, kterou si můžete upravit podle Vašich představ – rodinný bazén, či venkovní posezení s přáteli u rozpáleného grilu? Plocha zahrady o 355m2 Vám nabízí velké možnosti.

Rekonstrukce domu byla provedena v roce 2020 (vodoinstalace, podlahy, nová kuchyňská linka včetně spotřebičů, kvalitní kondenzační kotel a vymalování domu). Tato rekonstrukce navázala na předchozí, která začala v roce 2013 a zahrnovala: zateplení domu, fasádu, střechu, instalaci plastových oken, vstupních a garážových dveří a instalaci ústředního topení.

Jedná se o lokalitu v dosahu všech základních služeb s pěší dostupností centra města do 18 minut.

Ukazatel energetické náročnosti budovy: *G (PENB nebyl předložen).

Zaujala Vás tato nemovitost? Zavolejte ještě dnes. Těším se na Vás.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky