Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 133 m2 K Potokům, Řitka

Prodej rodinného domu 133 m2 K Potokům, Řitka

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte ideální řešení pro bydlení v rodinném domě, které si designově dokončíte přesně dle svých představ? Pak právě pro Vás mám k prodeji rozestavěný rodinný dům v obci Řitka. Obec Řitka je ve velmi příjemné dojezdové vzdálenosti od Prahy a to pouhých 30 minut přímo do centra. V domě jsou hotovy veškeré základní stavební práce a připojeny potřebné inženýrské sítě. Dispozice domu 5+kk o CP 124 m2 vám zaručuje veškerý komfort a dostatek místa pro celou vaši rodinu. Nejen ženy jistě ocení tři prostorné šatny o ploše 2,7, 2,78 a 2,9 m², které jsou součástí každé ze tří ložnic. Ti, kteří mohou pracovat z domu, jistě ocení místnost, která může sloužit jako pracovna. Díky velkému prostoru, který je zamýšlen pro obývací pokoj s kuchyňským koutem a krbem můžete trávit dostatek času se svojí rodinou nebo přáteli.
Celý dům je pojat velmi velkoryse svou rozlehlostí a prostupností denního světla, které zajišťují hliníková francouzská okna ze všech ložnic a obývacího pokoje s kuchyní, ze kterých máte krásný výhled na zahradu o ploše 429 m². Ideální je rovněž geografické položení RD a to díky veškeré občanské vybavenosti v docházkové vzdálenosti do 3 minut od domu k poště, potravinám a autobusové zastávce. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a domluvte si osobní prohlídku. Těší se na Vás Ladislav Stránský.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky