Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 130 m2, Vraclav

Prodej rodinného domu 130 m2, Vraclav

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Sháníte starou chalupu nebo rodinný dům v klidné části obce Vraclav s okouzlující okolní přírodou a naučnou stezkou vedoucí do Vysokého Mýta? Nabízíme Vám právě tuto možnost, a to prodejem podsklepeného domu o obytné dispozici 2+1. Celková užitná plocha rodinného domu je 140 m2, zahrada 412 m2. Topení zajišťují kamna na tuhá paliva, odpad je sveden do jímky, elektřina 220/380 V. Nemovitost je v původním stavu, k rekonstrukci. Veškerá občanská vybavenost v nedalekém okolí města.

Vraclav je obec ležící čtyři kilometry západně od Vysokého Mýta v okrese Ústí nad Orlicí. Obec se skládá ze tří místních částí: Vraclav, Sedlec a Svatý Mikuláš. Žije zde 779 obyvatel. Do obce vede Naučná stezka Vraclav z Vysokého Mýta.

Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než-li zavolat a domluvit se na prohlídce. Fincentrum & Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalostí trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky