Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 129 m2 Zimní, Nelahozeves Lešany

Prodej rodinného domu 129 m2 Zimní, Nelahozeves Lešany

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme k prodeji klidné bydlení v rodinném domě o dispozici 5+kk (energetická třída B - velmi úsporná) v anglickém stylu v blízkosti Kralup nad Vltavou. Jedná se o cihlový, řadový, patrový dům o celkové užitné ploše 129 m2 se dvěma parkovacími místy před domem, terasou s pergolou, kuchyňskou deskou a krbem, zahradou a pozemkem za zahradou o velikosti 202 m2. Dům byl kolaudován 2014 a nachází se v klidné části obce Lešany u Nelahozevsi. V blízké Nelahozevsi se nachází školka, škola, obchod, pošta, zámek, přístav, vlakové nádraží s přímým spojem do Prahy i do Kralup nad Vltavou, stejně tak lze využít i autobus. Dojezd autem do Prahy je cca 20 minut (25 km).

V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj se vstupem na terasu a do zahrady, s jídelnou a kuchyňským koutem s ostrůvkem. Dále zde najdeme samostatnou šatnu se sušičkou, koupelnu se sprchovým koutem, WC, umyvadlem, vlastním plynovým kotlem značky Vaillant a pračkou. V přízemí domu jsou také k využití 2 úložné komory. Kuchyňská linka, spotřebiče, vybavení šatny, pračka a sušička zůstávají novému majiteli. Ostatní vybavení domu na domluvě. V patře domu jsou celkem tři pokoje a prostorná koupelna s rohovou vanou, WC, umyvadlem a podlahovým topením.

Do tohoto domu se můžete nastěhovat bez nutnosti počátečních investic.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky