Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 125 m2 Šadový, Český Těšín Dolní Žukov

Prodej rodinného domu 125 m2 Šadový, Český Těšín Dolní Žukov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Když se objeví k prodeji novostavba rodinného domu, každý, kdo zvažuje vlastní bydlení, jistě zpozorní. Není jednodušší koupit si již hotovou stavbu než hledat pozemek a pak absolvovat časově náročný proces stavebního řízení a celé výstavby?
V těsné blízkosti Českého Těšína v části Dolní Žukov na Vás čeká nový bungalov o velikosti 4 + kk a pěknou zahradou tak akorát o ploše cca 1100 m2, kam můžete vcházet přímo z obývací místnosti francouzským vstupem. Představa posezení na terase při šálku kávy, nadchne jistě každého. Orientace všech pokojů je na jih a jihozápad, takže slunka si užijete dosytosti.
Velikost domu odpovídá pohodlnému bydlení mladých rodin, či těch, kteří chtějí bydlet v domku v blízkosti města, aby neměli daleko dojíždět do zaměstnání, či děti do školy. Do centra Českého Těšína je to totiž 5 min autem anebo 3 zastávky autobusem (zastávka je asi 200 m od domu). Rychlé spojení je díky obchvatu města rovněž do Ostravy, či Frýdku Místku.
Dům je postaven z pórobetonové cihly Heluz a zateplen systémem Baumit. Jsou hotové vnitřní sádrové omítky a sádrokartonové podhledy. Ve všech místnostech je podlahové topení, vytápění zajišťuje elektrický kotel Protherm. Energetický štítek domu je třídy B.
Dokončit však novostavbu ve stylu, který by se novému zájemci nelíbil, by bylo škoda. Proto dokončení interiéru (typ podlahové krytiny, kuchyňská linka, koupelna a vnitřní dveře) čeká na Vaše rozhodnutí.Rovněž alternativní vytápění je umožněno připraveným vývodem na krb v obývací místnosti.
Vedle domu se nachází nadkryté garážové stání. Odvod odpadů s vývodem do místní splaškové kanalizace zajišťuje vlastní ČOV.
Domluvte si se mnou prohlídku, kde se dovíte další nezbytné informace ohledně nákladů za dokončení stavby. Nabídková cena je za současný stav domu. Optimální financování jsou pro Vás připraveni zajistit naši hypoteční specialisté a nezapomeňte na výhodu při koupi, že novostavby jsou do pěti let od užívání osvobozeny od daně z nabytí nemovitostí.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky