Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 125 m2 nábř. T. G. Masaryka, Rakovník

Prodej rodinného domu 125 m2 nábř. T. G. Masaryka, Rakovník

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

"Můj dům, můj hrad..." ... i takto by se v budoucnu dal nazvat tento řadový rodinný domek, pokud se stane právě Vaším domovem...

Přinášíme vám exkluzivně prodej právě tohoto řadového domu v absolutním centru města Rakovníka. Jedná se o nemovitost z roku 1908 bez rekonstrukce v původním stavu s překvapivě dobrým technickým stavem. V přízemí se nacházejí 3 místnosti, chodba, koupelna, záchod a velkorysý průjezd vedoucí k neobvykle velké zahradě s rozlohou 370m2. Pozemek, kde jsou zahradní domky, přímo vybízí k vybudování zázemí pro bydlení v centru města jako např. pergoly s posezením, bazénu, garáže apod. V části podkroví se nacházejí 2 místnosti a půda, o kterou je možno budoucí bydlení rozšířit. Případným rozšířením obytného podkroví o zbylý půdní prostor získá nový majitel užitnou plochu atakující 180m2.

Atraktivní cena této nemovitosti není zdaleka jedinou přidanou hodnotou tohoto domu. Více informací Vám rád sdělí na osobní prohlídce makléř Ing. Miroslav Veverka.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky