Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 125 m2, Klentnice

Prodej rodinného domu 125 m2, Klentnice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Ideální příležitost usadit se přímo v srdci Pálavy déle než jen na dovolenou.
Stolová hora, Děvín, Nové Mlýny, vinice, sklípky, sady, pálenka, víno, to vše na dosah ruky a to doslova. To ale i mnohem více Vám nabízím prostřednictvím rodinného domu o 125 metrech čtverečních v Klentnici, 5 kilometrů od Mikulova, kde na pozemku velkém 1082 metrů se rozhodně nebudete cítit stísněně.
Dům má svou rodinnou historii, proto aby byl útulným, je již po zásadnějších rekonstrukcích. Ale šikovné ruce tu případně ještě uplatníte, neb ke zkrášlení podle Vašich představ tu jistě ještě nějaký kousek naleznete. To zásadnější je ale již hotové, a tak se můžete těšit i na chvíle pohody a užívání si Vašeho nového domova. V zimních měsících za doprovodu praskajícího ohně Vás u jídelního stolu bude hřát teplo z dobových kachlových kamen a pro posezení s přáteli Vám poslouží prostorný obývací pokoj. Nebojte, dům je vytápěný plynovým kotlem, a tak po těžkém dni topit dřevem nemusíte. O úsporu se stará 20 hodin nočního tarifu elektrického proudu, díky ohřevu teplé vody bojlerem. Radost Vám jistě udělá prostorná koupelna. Budete-li toužit po soukromí, můžete se těšit na tři další pokoje. Ložnici, dětský pokoj a pokoj pro hosty v podkroví. Při slunných dnech oceníte terasu s bazénem a posezení pod pergolou. Přímo na dům navazuje pro někoho letní kuchyň, pro někoho trucovna, dílna, zkrátka jak bude třeba.
To nejlepší nakonec. Na Pálavě dům bez poctivého sklípku? To by snad ani nebyla ta pravá Pálava. Proto pro milovníky vína bude jistě tou největší radostí kopaný sklípek. Ale na začátku jsme zmínili velký pozemek, tak jakýpak konec? Ten je až na konci zahrady, na kterou máte přístup i z lesní cesty, vedoucí za zahradou Vaší i Vašich sousedů. Líbí se Vám nápad, žít svou Pálavskou dovolenou každý den? Pak se na Vás těší na prohlídce, třeba právě Vašeho nového domova Lukáš Kubala.
V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky