Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 121 m2 Havlíčkova, Jaroslavice

Prodej rodinného domu 121 m2 Havlíčkova, Jaroslavice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte ke koupi pěkný dům, v němž byste mohli žít klidným rodinným životem v příjemném ničím nerušeném prostředí?
Pak Vám můžeme nabídnout přízemní RD o dispozici 4+1 s uzavřeným dvorkem, dílničkou a pěkným kvelbeným sklípkem.
Nemovitost se nachází v klidné ulici obce Jaroslavice v okrese Znojmo, zhruba 18 km jihovýchodně od Znojma a 2 km od hranice s Rakouskem.
Dům je umístěný na pozemku o celkové výměře 172 m2, zastavěná plocha činí 121 m2. RD je z větší častí po rekonstrukci: plastová okna, interiérové a exteriérové dveře, kuchyňská línka, podlahy, nový kotel, radiátory, zateplení, fasáda... Dispozice domu: prostorná chodba, samostatný obývací pokoj, samostatná kuchyň s komorou a jídelním koutem, koupelna. Na konci chodby je vstup do dalších třech pokojů.
Velkou výhodou tohoto domu jsou dva samostatné vstupy do obytných častí a v případě využití dvougeneračního bydlení budou mít rodiny zachované své soukromí. Dům má půdu a nabízí možnost dalšího rozšíření.
RD disponuje přípojkami plynu, elektřiny, vody a kanalizační přípojkou. Na pozemku se nachází kopaná studna.
Parkování možné před domem nebo nový majitel má možnost udělat vjezd na dvůr, kde může být jak garáž tak i parkovací stání.
Jaroslavice nabízí bohatou občanskou vybavenost: škola, školka, restaurace, obchody, pošta, lékař, lékárna... V okolí je několik cyklostezek.
Dominantou obce je zámek nad městečkem s výraznou arkádovou terasou. Severně od obce leží Jaroslavický či Zámecký rybník a v západní části najdeme několik ulic vinných sklepů.
Přijměte tedy mé pozvání na prohlídku, kde se dozvíte více informací.
Skupina Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky