Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 120 m2 Chrášťany

Prodej rodinného domu 120 m2 Chrášťany

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte rodinný dům s velkou zahradou, vhodný k rekonstrukci dle Vašich tajných přání? Či zemědělskou usedlost, kde byste mohli hospodařit a chovat domácí zvířata, nebo se věnovat svému podnikání?
To vše a ještě mnohem více Vám nabízí dům v Chrášťanech u Rakovníka s užitnou plochou 120 m2, s dispozicí 4+1, s přilehlým pozemkem o výměře 1996 m2 a dvěmi rozlehlými stodolami. Nemovitost je cihlová v kombinaci s kamenem, s dřevěnými okny a zachovalou střechou, pokrytou cementovými taškami. Na pozemku je vlastní studna, je zde možnost napojení na veřejný vodovod. Vytápění zajišťují wafky, a je i možné využít komín pro topení kotlem či krbovými kamny. Pod střechou se ukrývá veliká půda, která je po celé délce zastavěné plochy, která přímo vybízí k další vestavbě. Zahrada je obrovská, zarostlá různorodými stromy a keři. Najdete tu klid, s velmi dobrou dostupností do Rakovníka vzdáleného 6 km autem. Do obce snadno dojedete také autobusem nebo vlakem.
Pro více informací volejte kdykoliv. Při rychlém jednání možná sleva!

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky