Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 119 m2 Jílovská, Kamenice Těptín

Prodej rodinného domu 119 m2 Jílovská, Kamenice Těptín

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Rádi byste žili nedaleko Prahy a přitom na klidném místě obklopeném přírodou? Pak Vás jistě osloví tento dům, ležící v těsné blízkosti obce Kamenice, 20 km jihovýchodně od centra Prahy (6km od dálnice D1- sjezd Všechromy) v obci Těptín, obklopené krásnou krajinou, navozující pocit klidu a pohody.
V nedaleké Kamenici je k dispozici veškerá občanská vybavenost - základní škola, mateřská škola, kulturní dům, zdravotní středisko a řada možností kulturního i sportovního vyžití. V neposlední řadě velkou výhodou je výborná dopravní dostupnost, a to Pražskou integrovanou dopravou, autobusovou i železniční dopravou s četnými spoji.
Samotný dům, orientován k jihu, pochází ze začátku 20.století a je přístupný z hlavní komunikace. Velkou předností domu kromě polohy je velká zahrada, dále potom stodola s garáží, sklípek, samostatná sauna a možnost pomocí rekonstrukce vybudovat velký krásný dům dle vlastních představ včetně možnosti podkrovních pokojů.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky