Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 119 m2 Husova, Heřmanova Huť

Prodej rodinného domu 119 m2 Husova, Heřmanova Huť

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Prodej rodinného domu 119m2 s pozemkem 980 m2


Hledáte nemovitost v klidné lokalitě kousek od Plzně? Máme pro Vás skvělou příležitost.
Exkluzivně Vám nabízíme rodinný dům, který se nachází v klidné části obce Heřmanova Huť, v katastrálním území Dolní Sekyřany nedaleko Plzně. Bydlení je obklopeno krásnou přírodou, která Vám navodí jedinečnou atmosféru. Najdete zde krásnou přírodu na procházky, ale i sportovní relaxační areál, kde můžete využít bike park, in-line dráhu, dětské hřiště a víceúčelové hřiště na míčové hry. V obci je veškerá občanská vybavenost. Nemovitost je kolaudovaná v roce 2012.

V domě se nachází pěkně a kvalitně zpracované prostorné 5+1 s technickou místností.

Domu dominuje velký obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem, kterou ocení každá hospodyňka. V obývacím pokoji je velmi kvalitní krb, který vytopí po pár minutách celý dům. Z obývacího pokoje vstoupíte do prostorné jídelny, z které můžete vstoupit na terasu francouzským oknem. V přízemí najdete prostornou koupelnu, kde najdete masážní sprchový kout, ale i velkou vanu. V horním patře najdete, ložnici, dětský pokoj, pokoj pro hosty, koupelnu, technickou místnost. Součástí ložnice je prostorná šatna, ta vám umožní praktické řešení úschovy osobních věcí.

Vytápění domu je elektrickým kotlem nebo krbem s výměníkem s možností ohřevu i teplé vody.

Na pozemku je zděný zahradní domek o výměře 22 m2, do kterého je přivedena elektřina. Vedle domu je dřevník a velký kotec. Na zahradě je kopaná 11 m hluboká studna s pitnou vodou. Vedle domu je kaskádová opěrná zídka, v létě rozkvetlá barevnou škálou skalniček a jezírko.

Dům je připojen na inženýrské sítě, elektro, voda, kanalizace. Dům se prodává bez vybavení.

V okolí je krásná příroda, vhodná na klidné procházky, nebo veselé dovádění dětí.

S financováním Vám rádi pomohou naši hypoteční specialisté ze společnosti Fincentrum & Swiss Life Select, a.s..

Exkluzivní podmínky u finančních institucí, profesionální znalost trhu a kvalitní klienstký servis zajištují doporučení nejlepšího financování nemovitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky