Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 116 m2 K cihelně, Praha Satalice

Prodej rodinného domu 116 m2 K cihelně, Praha Satalice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízím k prodeji rodinný dům „ A06“ v projektu Satalice. Jedná se o nízkonákladové řadové dvojdomky s dispozicí 4+kk. Domy mají dvě podlaží, plochou střechu se solárním systémem. Na pozemku jsou tři nekrytá parkovací místa a k domu patří i pozemek se zahradou a terasou. Zastavěná plocha je 80,5m2 a užitná plocha je 115,8m2. Parcelní číslo je 357/14 s plochou pozemku 451m2. Domy budou postaveny v třídě PNEB „A“, s použitím nejmodernějších materiálů a technologií. Topení domů je řešeno tepelným čerpadlem, voda a kanalizace je veřejná. Je možnost klientských změn, které nesmí zasahovat do nosných stěn. Výstavba domů se zahájila 04/2018, kolaudace bude v 05-06/2019.
Platební podmínky: 1. Při podpisu rezervační smlouvy složení zálohy 300.000,- Kč. 2. Do 2 měsíců po podpisu rezervace úhrada do 30% ceny domu. 3. Po dokončení hrubé stavby úhrada do 60% ceny domu. 4. Po kolaudaci domu úhrada do 90% ceny domu. 5. Po zapsání vlastnictví do Katastru nemovitostí doplatek do 100% ceny domu. 6. Při úhradě plné ceny domu při podpisu rezervace je sleva 4%. Celý projekt zahrnuje také výstavbu bytů a nového náměstí s obchodními prostory. Vznikne tak nové centrum pro klidné a pohodové bydlení v Praze, ale zároveň v klidné okrajové části, daleko od ruchu velkoměsta s výborným spojením do centra. Vlakem je to 17 minut na Masarykovo náměstí a cca 500 metrů k nájezdu na Vysočanskou radiálu, se spojením na D8, D10 a D11. Satalice nabízí kompletní vybavenost. V místě je mateřská školka, škola, sportovní areál, obchody i restaurace. Jedná se o ideální místo v blízkosti historické obory.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky