Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 115 m2, Litenčice

Prodej rodinného domu 115 m2, Litenčice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Exkluzivní nabídka

Pěkný dům za velmi příznivou cenu.

Dovoluji si vám nabídnout ke koupi rodinný dům v obci Litenčice, 17 km jihozápadně od Kroměříže. RD o dispozici 4+1 a podlahové ploše 115 m2, na pozemku o celkové výměře 986 m2.

V roce 2022 dům prošel kompletní, velmi zdařilou rekonstrukcí a novým majitelům zajistí moderní, příjemné a ničím nerušené bydlení.

Nově byly realizovány veškeré rozvody odpadů, vodovodního potrubí, topení a elektroinstalace. Okna a dveře byly osazeny plastové s izolačním trojsklem. V celém domě byly taktéž namontované nové interiérové dveře, včetně obložek. Zvenku dům byl rovněž kompletně opraven, zateplen a na finální povrch byla použita silikonová fasádní barva.

Dispozice domu: přízemí domu tvoří zádveří se vstupem do technické místností, ve které je umístěný kotel a bojler na elektřinu. Technická místnost má vlastní přistup ze dvora a patři k ní i samostatná toaleta. Ze zádveří také vstupujeme do obývacího pokoje a kuchyně. V 1 patře jsou umístěný 3 pokoje a koupelna s toaletou a sprchovým koutem.
V přízemí domu je podlahové vytápění a o teplo v 1 patře se stará elektrokotel napojený na radiátory.

Na pozemku je dostatečný prostor pro vybudování příjemného krytého posezení i pro umístění bazénu. Pozemek je obdélníkového tvaru, přístupný z obou stran, porostlý ovocnými stromy (hrušky, jabloně, meruňky, švestky).

V obci se nachází bohatá občanská vybavenost: základní škola, mateřská škola, pošta, pohostinství, prodejna smíšeného zboží, dětské hřiště, sportoviště...

Využijte této nabídky s možností bydlení ve vlastním domě, s krásným pozemkem a ve výborné lokalitě.

Ukazatel energetické náročnosti G (PENB není k dispozici, až bude dodán, bude údaj doplněn).

Pokud Vás nabídka zaujala, přijměte tedy mé pozvání na prohlídku.

Skupina Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky