Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 114 m2 Na Vyhlídce, Vyžlovka

Prodej rodinného domu 114 m2 Na Vyhlídce, Vyžlovka

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte bydlení v příjemném prostředí a nízkými provozními náklady? Vaše očekávání může naplnit rodinný dům s dispozicí 3+KK s užitnou plochou 114 m2, ulice Na Vyhlídce, obec Vyžlovka. Dům byl postaven v roce 2010 na pozemcích o výměře 1.320 m2, zastavěná plocha je 79 m2 a zahrada má plochu 1.241 m2.
Do domu se vstupuje z jižní strany hlavním vchodem do předsíně, dále chodby se schodištěm, které vede do obytného podkroví. Zde najdete technikou místnost s elektrokotlem, zásobníkem na teplou vodu, centrálním vysavačem Husky a dalšími úložnými prostory. Z chodby je přístupná koupelna se sprchou, umyvadlem a WC. Poté vstoupíte do kuchyně, prostorné jídelny a obývacího pokoje. Tyto místnosti jsou propojeny se zahradou francouzskými dveřmi.
Z chodby v přízemí vystoupáte po dřevěném schodišti do obytného podkroví. Schodiště Vás přivede na podestu, ze které můžete vyjít dveřmi na balkón, ze kterého je nádherný výhled na okolní krajinu. Dále zde najdete ložnice, dětský pokoj, koupelnu s vanou a WC, kterou prosvětluje okno směřované na jižní stranu. Posledním místností je komora. Ve štítu střechy se nachází nízká půda.
Podkrovní místnosti mají mírné zešikmení stropů. Celý dům je proveden jako nízkoenergetická dřevostavba s otevřenou difúzní konstrukcí. Všechna okna a francouzské dveře jsou v provedení plastová s izolačními trojskly. Dům je napojen na sítě elektřiny, kanalizace a vodovodu. Vytápění zajišťuje elektrokotel a v důležitých plochách oceníte rychlé elektrické vytápění podlahy.
Dům se nachází v nově vybudované zástavbě složené z obytných domů stranou od centra obce Vyžlovka. Obec je vzdálena od Prahy 30 km, dostupná PID a nabízí velmi krásné okolí např. přírodní rezervace Voděradské bučiny nebo dostupnou Sázavu.
Dům je možné financovat i hypotečním úvěrem. Jsme připraveni Vám se vším poradit, potřebné kroky vyřídit a ušetřit Vám tak spoustu času. Nemovitost je volná po dohodě.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky