Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 114 m2, Syrovice

Prodej rodinného domu 114 m2, Syrovice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Milujete klid a pohodu, přesto ale chcete mít možnosti velkoměsta stále na dosah ruky? Máte děti a hledáte příjemné místo, kde se vzpomínky na dětství budou tvořit přímo samy? Nabízíme Vám krásný rodinný dům v obci Syrovice.

Tahle malá obec je plná netušených možností. Mnoho sportovních aktivit, tradic a akcí pro děti, zaujmou každého příznivce aktivního životního stylu. V Brně jste autem za 15 minut a na kraji lesa do 10 min. Obec samotnou protíná cyklostezka a nabízí se také mnoho možností na příjemné odpolední procházky. Ve vesnici se buduje zcela nové hřiště. Syrovice nabízí základní občanskou vybavenost a co Vám zde pochybí, jisto jistě najdete v přilehlém Rajhradu.

Pojďme se ale podívat na samotný dům. Nový dvoupatrový řadový dům stojí v neprůjezdné, klidné ulici. Jedná se o nízkoenergetickou cihlovou stavbu a má skvělé tepelné vlastnosti – v zimě jej snadno vytopíte a v létě si drží příjemnou teplotu. Dispozice domu je 4+kk s pracovnou, půda však nabízí možnost vytvořit další pokojíčky.
V dolním patře je prostorná kuchyň spojená s obývákem. Kuchyň svým řešením nabízí velkou pracovní plochu a díky užším proporcím nabízí příjemnou koordinaci při vaření a krb zajistí teplo domova po celý rok.

Každé patro má svou koupelnu a na své si přijdou jak milovníci horkých koupelí, tak vyznavači sprch. Přípojka na pračku je samozřejmostí. Chuť dobré kávy si můžete vychutnat na zahradě, kde se nachází další přístup do domu. Příjemně se natáhnout pod pergolou, otevřít si knihu a po očku kontrolovat děti prohánějící se po trávníku. Už si tam sami sebe představujete? A to jsme vám ještě neřekli vše. Přijďte se podívat sami, co vše vám tato nemovitost nabízí.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky