Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 112 m2 Mlýnská, Luka nad Jihlavou

Prodej rodinného domu 112 m2 Mlýnská, Luka nad Jihlavou

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Zajímáte se o bydlení v klidné části obce? Pak je tento jednoduchý přesto velmi příjemný rodinný dům určen právě pro Vás. Dům se nachází nedaleko Jihlavy (12km) v obci Luka nad Jihlavou.

Uvnitř domu proběhla roku 2017 rekonstrukce včetně výměny oken za plastová a rozvodů (elektřina - měď, voda - plast). Dům je dispozičně 2+1. Je zde možnost pokračovat v rekonstrukci půdní vestavbou apod.

Rodinný dům se nachází v již už zmiňované klidné části obce. Městys Luka nad Jihlavou je specifický především širokým výběrem společenských aktivit. Nachází se zde frekventovaná cyklostezka, kterou se dostaneme příjemným svezením např. na kole do krajského města Jihlavy. Dále zde nachází vyhlášené restaurace, vyhledávané a vyhřívané koupaliště, dále také sjezdovka na které se můžete povozit v zimním období. Rozsáhlý výběr autobusových či vlakových spojů do okolních měst stojí také za zmínku.
Výhodné financování Vám zajistí náš finanční specialista.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky