Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 139 m2, Chrášťany

Prodej rodinného domu 139 m2, Chrášťany

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nechcete se pouštět do žádné rekonstrukce? Chcete si už jen vybrat podlahy, kuchyň a nábytek? Chcete si vše jen doladit podle posledních trendů a vlastního vkusu? Pak pro vás mám tento nádherný domek v obci Chrášťany u Rakovníka. Rekonstrukce domu proběhla na přelomu roku 2017 a 2018 a nyní už je se vším všudy připraven pro nového majitele. Dům můžete využít jako investici, má totiž dvě bytové jednotky. První 2+1 je po kompletní nákladné rekonstrukci, má užitnou plochu 99 m2, z čehož je 14 m2 podkrovní patro na spaní a 15 m2 půda jako úložný prostor. Na druhé jednotce ​1+kk rekonstrukce ​byla již ​započata, je 40 m2 velká, z čehož je​ ​16 m2 podkrovní patro na spaní. Stěnu mezi jednotkami je možno probourat a spojit oba byty v jeden celek. Dům disponuje plastovými okny Vekra ​s izolačním ​trojsk​l​em
a kondenzačním kotlem Vaillant pro ohřev vody a vytápění. Izolace podlahy polystyrenem 5 cm, izolace stopů skelnou vatou 28 cm, z části nové krokve​ a kleštiny​. Dům ​má izolaci proti zemní vlhkosti a je suchý.

Zajímá vás tento ​energeticky úsporný dům? Pojďte se podívat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky