Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 105 m2 Daliborova, Říčany

Prodej rodinného domu 105 m2 Daliborova, Říčany

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Kousíček od náměstí a ještě menší kousíček od Mlýnského rybníka leží tento domek s malou zahrádkou. Do centra na Masarykovo náměstí trvá cesta necelých pět minut pěšky. Přitom ulice, ve které dům leží, je snad nejklidnější, jakou jsem kdy viděla. Není divu, je slepá a kolem projedou či projdou skutečně jen sousedé.
Samotný dům byl postaven v roce 2003 na mírně svažitém pozemku, který umožnil využít prostor pod polovinou domu pro velkorysou dílnu a ještě jednu obytnou místnost se samostatným vchodem.
Do obytné části vstoupíme po několika schodech přímo z ulice a z předsíně můžeme vpravo vstoupit do obývacího pokoje s kuchyňským koutem a pokračovat dál do dvou samostatných ložnic. Pokud se v předsíni vydáme vlevo, vejdeme do koupelny s vanou a toaletou. Z předsíně vedou ještě jedny dveře přímo na zahrádku.
Současní majitelé chovají papoušky, takže na fotkách vidíte, že většinu malé zahrádky zabírají ptačí voliéry. Po jejich odstranění se určitě vejde příjemné posezení nebo pár záhonků.
Říčany jsou velmi vyhledávanou lokalitou, protože jsou velmi dobře dostupné do Prahy, a to jak po dálnici, tak vlakem, což místní lidé využívají velmi často, protože se za půl hodiny dostanou přímo do centra Prahy.
Navíc v Říčanech je kompletní občanská vybavenost, tedy školy, školky, zdravotní středisko, pošta, restaurace, včetně vyhlášené cukrárny na náměstí (vyrábějí tam kromě jiného luxusní a fantastické větrníky....), ale také několik sportovních středisek, sportovní hala.
Pokud byste si chtěli tento dům prohlédnout, stačí zavolat a já vám dům s radostí ukážu. Financování můžeme zajistit také s pomocí našich kolegů hypotečních specialistů.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky