Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 105 m2, Chlumčany

Prodej rodinného domu 105 m2, Chlumčany

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Na samém okraji vesnice najdete pouhé čtyři domky v řadě, a jeden z nich právě nyní může být váš. Domek je na okraji obce, odkud máte co by kamenem dohodil do vesnice, na autobus, na vlak a ještě blíž pak do přírody, která je v okolí Loun nádherná. Do Loun je to opravdu kousek, pan majitel říká, že autobus ke škole jede ani ne deset minut.
Dům samotný leží uprostřed pozemku, kdy vpředu máte krásnou zahrádku, na které můžete pěstovat cokoliv, půda je tu ideální. Pokud ale toužíte po klidu a soukromí, na opačné straně domu je vybudované venkovní sezení s grilem a pergolou. Tady má člověk pocit, že okolní svět snad ani neexistuje.
V domě jsou dvě ložnice, obývací pokoj, kuchyně a koupelna. Dům má rozlehlý půdní prostor, kde lze vybudovat další obytné prostory, klidně celou bytovou jednotku.
Odpady jsou v této chvíli řešeny septikem, ale obec dodá na obecní náklady novou čističku, protože objekt není možné napojit na obecní kanalizaci.
V Chlumčanech najdete téměř kompletní občanskou vybavenost, mateřskou školu, hřiště, dětské hřiště, sokolovnu, obchod se základními potřebami. Na základní školu pak děti jezdí do Loun.
Náklady na energie jsou v současné době 3 600 korun.
Kdybyste chtěli dům vidět, ráda Vám jej ukážu, stačí zavolat. A moje kolegyně finanční poradkyně vám pomůže zajistit financování, pokud budete potřebovat. Ještě musím upozornit, že v případě více zájemců o nemovitost si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky