Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 104 m2, Mouřínov

Prodej rodinného domu 104 m2, Mouřínov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte klidné rodinné zázemí menšího domku na venkově?

Exkluzivně Vám nabízíme rodinný dům v Mouřínově, nacházející se vedle Bučovic, poblíž Slavkova u Brna a vzdálený od Brna pouhých 30 minut.

Jednopatrový dům je dispozičně rozdělen na 3+KK. Do domu vstoupíte z dlážděné příjezdové cesty, do vstupní haly (10,5m2) prosvětlené velkým oknem. V přední části domu (severo-západ) s okny do ulice naleznete dva pokoje (11,3m2 a 9,7m2) a dále velký otevřený prostor (23,7m2) kuchyně, jídelny a obývacího pokoje. V zadní části domu (jiho-východ) je situovaná wellness koupelna (9,2m2) s velkou vanou a s prostorným otevřeným sprchovým koutem, vlastní finská sauna (3,2m2) s elektrickým vytápěním a samostatné WC (1,2m2). Z chodby (2,3m2) se dostanete na terasu (cca 3m2).
Jako druhou "terasu" lze využít travnatou předzahrádku, která je od ulice chráněna hustým a vysokým živým plotem a poskytuje tak dostatečné soukromí. Nový majitel by si na ni mohl vybudovat pohodlný vstup francouzskými dveřmi z kterékoliv místnosti.

Pokud rádi zahradničíte, mohli bychom pro Vás v obci Mouřínov zjistit možnosti nájmu, či koupě takového místa.

Vytápění je zajištěno plynovým kondenzačním kotlem a teplo rozváděno do ústředních radiátorů a do podlahového topení v koupelně, wc a v přilehlé chodbě. V obývací části domu jsou navíc nová krbová kamna, která svou výhřevností bez problémů vytopí celý dům (instalace, vč. výstavby komína v 12/2022).

Dům prošel v roce 2017 celkovou rekonstrukcí.
Pozemek: 104 m2
Zastavěná plocha stavbou: 99 m2
Užitná plocha: 71 m2

Obec Mouřínov disponuje základní občanskou vybaveností jako Mateřská škola, knihovna, hospoda, fotbalové hřiště, workoutové hřiště, autobusový spoj do Bučovic. A co by Vám tady chybělo, bezpečně najdete v Bučovicích (5 min.) nebo ve Slavkově u Brna (12 min.). V okolí Mouřínova naleznete krásnou přírodu a Ždánický les poskytující rozmanité turistické a cyklo trasy.

K nastěhování do dvou měsíců po koupi.

Swiss Life Select a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky